Skip to main content

Κυριαρχία Τσερμενίδη στις εκλογές του συνδικάτου στον ΟΑΣΘ

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ επιβεβαίωσε την κυριαρχία Τσερμενίδη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Την απόλυτη κυριαρχία της «Ενότητας» η οποία έχει επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρη Τσερμενίδη επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν στις 7 το βράδυ και σύμφωνα με την καταμέτρηση η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η «Ενότητα» εξασφάλισε εκ νέου τις 11 από τις 17 έδρες του δ.σ.

Συγκεκριμένα, στις εκλογές οι οποίες έγιναν χθες και σήμερα ψήφισαν συνολικά 1.845 μέλη. Η «Ενότητα» του προέδρου του σωματείου Δημήτρη Τσερμενίδη που εκφράζει την ΠΑΣΚΕ και δυνάμεις της κεντροαριστεράς έλαβε 1.099 ψήφους εξασφαλίζοντας 11 έδρες.

Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η παράταξη «Δρομέας» η οποία συγκροτήθηκε κυρίως από οδηγούς και έλαβε 396 ψήφους και 4 έδρες. Ακολουθεί η παράταξη «Ανατροπή» η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ με 107 ψήφους και 1 έδρα και η παράταξη «ΕΣΥΣ» η οποία πρόσκειται στην κεντροδεξιά και έλαβε 103 ψήφους και 1 έδρα.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η εκλογική καθίζηση της προσκείμενης στο ΚΚΕ, ΔΑΣ η οποία έλαβε μόλις 73 ψήφους χωρίς να καταφέρει να εκλέξει εκπρόσωπο στο δ.σ.

Στην κάλπη βρέθηκαν 40 άκυρα και 27 λευκά ψηφοδέλτια.