Skip to main content

Κυρίζογλου: Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της ΚΕΔΕ πρέπει να έχει επικεφαλής

«Αυτό που μας ενώνει είναι η αυτοδιοίκηση, ο χώρος του διαλόγου, της ενότητας και της συνεργασίας», είπε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ.

Επιμένει στη θέση του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου ότι πριν την εκλογική διαδικασία οι δήμαρχοι πρέπει να γνωρίζουν ποιος θα είναι ο επικεφαλής του γαλάζιου ψηφοδελτίου.

Σε δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις με τον γαλάζιο συνυποψήφιό του κ. Παπαστεργίου.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Παπαστεργίου. Τώρα έχουμε μια κύηση, εύχομαι ο τοκετός να είναι αυτός που όλοι περιμένουμε. Συμφωνήσουμε να είναι ένα ενιαίο το ψηφοδέλτιο. Δίκη μου θέση και άποψη είναι ότι το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει επικεφαλής, ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ποιος είναι επικεφαλής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Κυρίζογλου είναι υποψήφιος πρόεδρος επικεφαλής της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας, με την συμμετοχή συναδέλφων από διάφορους χώρους και με διαφορετικές αυτοδιοικητικές αφετηρίες. «Αυτό που μας ενώνει είναι η αυτοδιοίκηση, ο χώρος του διαλόγου, της ενότητας και της συνεργασίας», υπογράμμισε.