Skip to main content

Κλάτενμπεργκ: Πέναλτι υπέρ Βόλου με Άρη, σωστή η ακύρωση του γκολ (vid)

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Superleague 1 ενώ δημοσιεύονται ξανά και οι διάλογοι του VAR.

O Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Superleague 1 Interwetten, ενώ δημοσιεύονται ξανά και οι διάλογοι του VAR.

Στην αναμέτρηση του Αγρινίου και τη φάση με τον Ινσούα που σήκωσε συζήτηση, τονίζει ότι δεν υπάρχει πέναλτι, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει πρόθεση να ακουμπήσει τη μπάλα με το χέρι και η απόφαση του διαιτητή είναι σύμφωνη με την "κοινή λογική".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο σημειώνει ότι ορθώς δόθηκε κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη στον Ζίβκοβιτς, ενώ για το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης αναφέρει ότι σωστά μέτρησε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων και δεν πήραν πέναλτι οι "ερυθρόλευκοι". Επίσης σωστό ήταν και το πέναλτι υπέρ της Λαμίας με τον ΟΦΗ.

Για την αναμέτρηση Βόλος-Άρης που σήκωσε και τις περισσότερες συζητήσεις, επισημαίνει ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Περέα στο 68', αντιθέτως ήταν σωστή η ακύρωση του γκολ των γηπεδούχων στο 90'.

Δείτε αναλυτικά την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ: