Skip to main content

Κλείνουν έως τις 6 Σεπτεμβρίου τα γυμναστήρια στον δήμο Θερμαϊκού

Πρόκειται για απόφαση στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης.

Κλειστά θα παραμείνουν τα γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε μπροστά στη β΄φάση της πανδημίας και, σύμφωνα με τους πλέον ειδικούς, οι νέοι διατρέχουν τον ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο, κίνδυνο να προσβληθούν από αυτόν απ’ ότι οι ηλικιωμένοι και αυτοί που πάσχουν από συνοδά νοσήματα», επισημαίνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής.
 
Μάλιστα επισημαίνει ότι «η απόφαση αυτή αποτελεί ένα απαραίτητο μέτρο για την ασφάλεια όλων των ανθρώπων του αθλητισμού και των οικογενειών τους και παρακαλώ να το τηρήσετε πιστά».

Για περαιτέρω πληροφορίες και για όσους αθλητικούς συλλόγους επιθυμούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού και στο τηλέφωνο: 2392022341 και 2392024800.