Skip to main content

Κλειστό προληπτικά αύριο το 105ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης

Με απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη σήμερα, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους

Κλειστό θα παραμένει αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους το 105ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας, που υπεγράφη σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λειτουργία του εν λόγω σχολείου αναστέλλεται προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στο κτήριο, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα από κοροναϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτά το παιδί της 38ρονης που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ψυχραιμία συνέστησε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαιδεύσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στη Voria.gr, τονίζοντας ότι το θέμα χειρίζονται τα δύο αρμόδεια υπουργεία και ο ίδιος βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους διεθυντές σχολείων. «Την Παρασκευή μάλιστα το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, επομένως συνιστώ απόλυτη ψυχραιμία».