Skip to main content

Κοκκινοπούλου για Σερβετάλη: Ο μόνος ανεμβολίαστος από τους 20 εργαζόμενους της παράστασης

«Ηθοποιοί, τεχνικοί, ταξιθέτριες, καθαριστές και ταμίας θα μείνουν άνεργοι», σχολίασε η Φαίη Κοκκινοπούλου αναφερόμενη στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη.

Ο Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης Ρινόκερος, αποφάσισε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, με βάση τα νέα μέτρα, αποχώρησε από το έργο και η παράσταση κατέβηκε, καθώς ήταν μονόπρακτο.

Διαβάστε σχετικά Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

Με τη σειρά της, η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου ανέβασε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας το περιστατικό. Αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε ότι ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος στην παράσταση και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση οδηγεί στην ανεργία πολλούς εργαζόμενους.



Η ανάρτηση στο Facebook

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

»Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

»Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».