Skip to main content

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: Διαδικτυακές Συζητήσεις τη Δευτέρα - Monday Talks

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, κ.α.

Το Κολέγιο «Δελασάλ» Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα - Monday Talks, έχοντας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «Δελασάλ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «Δελασάλ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, ο παραολυμπιονίκης κ. Στέλιος Μαλακόπουλος θα είναι ο πρώτος ομιλητής στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η πρώτη διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα: «Όσες δυσκολίες κι αν συναντήσεις, πάντα μπορείς να πετύχεις  τα όνειρά σου».

Σύνδεσμος Εκδήλωσης: https://www.livemedia.gr/delasalletalks

Βιογραφικά στοιχεία του ομιλητή

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13/09/1996. Σήμερα, είναι διακεκριμένος αθλητής του στίβου. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πλέον συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ. Ένα τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2015 έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του, καθώς ακρωτηριάστηκαν και τα δύο του πόδια.

Ωστόσο, κατάφερε γρήγορα να σταθεί όρθιος και να δημιουργήσει μια νέα προοπτική με σύμμαχό του τον αθλητισμό. Παρά τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ, πλέον είναι αθλητής του στίβου. Ειδικότερα, το 2018 κατέκτησε τη 2η θέση στα 200 μέτρα και την 3η στα 400 μέτρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. Έναν χρόνο αργότερα, το 2019, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6,80 μέτρα.

Αντλώντας δύναμη από την πίστη του στον Θεό, προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται. Επόμενος στόχος του είναι μια διάκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021, στο Τόκιο.