Skip to main content

Κομοτηνή: Ηλεκτρονικό σφυρί για το πολυτελές ξενοδοχείο «Arcadia» - Η τιμή εκκίνησης

Στα 2,5 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης της ξενοδοχειακής μονάδας - Μπορεί να λειτουργεί όλη τη χρονιά και προσφέρει θερινή και χειμερινή διαμονή.

Για τις 9 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός μίας σημαντικής ξενοδοχειακής μονάδας δίπλα στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής, για το οποίο αναμένεται προσεχώς να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί, με επισπεύδουσα τη SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS S.A.

Για τον υποψήφιο πλειοδότη που θα θελήσει να αποκτήσει το ακίνητο, η τιμή εκκίνησης είναι τα 2.500.000 ευρώ.

Το ξενοδοχείο δύναται να προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με άθληση καθώς διαθέτει πισίνα και γήπεδο τένις. Συνδέει την εμπειρία διαμονής, με την επίσκεψη στην πόλη ή την συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματικό τουρισμό όσο και σε επισκέπτες αναψυχής, καθώς διαθέτει αίθουσες συνεδρίων, γάμων, και εγκαταστάσεις αναψυχής. Το ξενοδοχείο μπορεί να λειτουργεί όλη τη χρονιά και προσφέρει θερινή και χειμερινή διαμονή.



Σύμφωνα με την εταιρεία ALSVIT P.C. που έχει αναλάβει την προώθηση του εκπλειστηριαζόμενου ακινήτου, αυτό αποτελείται από:

Κτήριο Α (Χώροι εκδηλώσεων)

• Υπόγειο με επιφάνεια 1720 τ.μ. που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος.

• Ισόγειο με συνολική επιφάνεια 1975 τ.μ.

Περιλαμβάνει τρεις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων (Ερατώ, Τερψιχόρη και Μαρώνεια), αίθουσα συσκέψεων, χώρο υποδοχής, γραφεία και επιπλέον βοηθητικούς χώρους.

• Ά Όροφος με συνολική επιφάνεια 570 τ.μ.
Περιλαμβάνει μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μία αίθουσα συνεδριάσεων.

Κτήριο Β (Ξενοδοχειακή μονάδα)

Στο κτήριο Β υπάρχουν διαμορφωμένα 85 δωμάτια και αποτελείται από:

• Υπόγειο με επιφάνεια 1185 τ.μ.
Περιλαμβάνει χώρους γυμναστηρίου και σάουνας όπως επίσης και χώρους που στεγάζουν υποστηρικτικές λειτουργίες του ξενοδοχείου.

• Ισόγειο-Ημιώροφος με συνολική επιφάνεια 1.721 τ.μ.

Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου (Lobby, Bar, Εστιατόριο, Κουζίνα) και 24 δωμάτια.

• Α-Β Όροφος με επιφάνεια 1.185 τ.μ., έκαστοι.

Στον Α όροφο αναπτύσσονται 32 δωμάτια και στον Β΄ όροφο 29 με τρία εξ΄ αυτών να είναι σουίτες.

Κτήριο Γ

Στο κέντρο του οικοπέδου υφίσταται κτίσμα που αποτελείται από υπόγειο και υπερυψωμένο ισόγειο με συνολική επιφάνεια 154 τ.μ. και χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος της μονάδας.

Περιβάλλων χώρος

Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο, ενώ περιμετρικά των κτηρίων υπάρχει όμορφη διαμόρφωση με καλλωπιστικά δέντρα. Τέλος, η μονάδα διαθέτει πισίνα με υπαίθριο bar.

Η μοναδικότητα του Ξενοδοχείου στην περιοχή, σε συνδυασμό με την αρτιότητα και την έκταση των εγκαταστάσεων του, το καθιστούν ικανό να αποτελέσει μια επικερδή επένδυση στον χώρο του Hospitality με δυνατότητες ανάπτυξης κατόπιν σωστού Marketing και εξωστρεφούς διαχείρισης. Άλλωστε ο κορεσμός του μαζικού τουρισμού που παρατηρείται στους κοσμοπολίτικους τουρισμούς της χώρας οδηγεί ήδη τους επισκέπτες σε εναλλακτικούς προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρία Διαχείρισης Alsvit HipoGes στο τηλέφωνο +30 210 3803962.