Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ

«Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας πως αν ήταν υπουργός Υγείας σήμερα, στον καιρό της πανδημίας, θα είχαμε πεθάνε όλοι.

Συγκεκριμένα όσα αναφέρε στα «Παραπολιτικά 90,1»:

«Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, για αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη όχι απλώς ανοχή αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε αρχικώς η κ. Κωνσταντοπούλου.

Αναφορικά με τις πορείες που σχεδιάζουν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και  της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ