Skip to main content

Κοντά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το ΕΕΘ

Με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενίσχυσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο το Α.Τ. Λευκού Πύργου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγοράς, Ανάπτυξης και συνεργασίας με Δήμους και Περιφέρεια και μετά από απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, ενίσχυσε με την παραχώρηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή την υλικοτεχνική υποδομή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών αναγκών του.

Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή παρέλαβε από την έδρα του ΕΕΘ και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη, Ζορπίδη, τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Λευτέρη Γεωργιάδη, το μέλος της επιτροπής και οικονομικό επόπτη κ. Κώστα Ιακώβου, και το μέλος της επιτροπής κ. Σωτήρη Τοζακίδη, ο Διοικητής του Α.Τ. Λευκού Πύργου κ. Στέφανος Βέρρας.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί συνέχεια της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΕΕΘ και αστυνομικού σώματος, προς όφελος και των δύο πλευρών, με τον κ. Ζορπίδη να διαβεβαιώνει τον κ. Βέρρα πως η στήριξη του Επιμελητηρίου στο μέτρο δυνατοτήτων του, θα συνεχιστεί.

Παράλληλα, το ΕΕΘ στο πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί με γνώμονα την στήριξη δομών της κοινωνίας, παραχώρησε επίσης υπό την μορφή δωρεάς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον Διευθυντή του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κ. Κωνσταντίνο Τσεμπερλίδη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.