Skip to main content

Κόπα Αμέρικα: Το σερί της Χιλής και η δίψα του Περού

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του ημιτελικού του Copa America Χιλή-Περού

Η Βραζιλία κέρδισε με 2-0 την Αργεντινή και προκρίθηκε στον τελικό του Copa America. Ποια θα είναι η αντίπαλός της στο μεγάλο τελικό της Κυριακής 7 Ιουλίου, η Χιλή ή το Περού;

Και οι δύο έκαναν την έκπληξη στους προημιτελικούς. Απέκλεισαν στα πέναλτι, η Χιλή την Κολομβία και το Περού την Ουρουγουάη. Στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός του Copa America και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Η Χιλή είναι η κάτοχος του τίτλου στα δύο τελευταία Copa America, το 2015 και το 2016. Θέλει να διευρύνει το σερί της με ένα τρίτο κύπελλο. Το Περού προκρίθηκε στα ημιτελικά για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις. Διψάει για έναν τίτλο, 44 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση του Copa America.  Έχει επίσης δύο τρόπαια στη συλλογή του, αυτά που κέρδισε το 1939 και το 1975.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Χιλή-Περού.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 η Χιλή πέτυχε δύο νίκες κατά του Περού, με 2-1 εντός έδρας και με 4-3 στη Λίμα. Στο Copa America συναντήθηκαν για τελευταία φορά, στις 30 Ιουνίου 2015, ξανά σε ημιτελικό και η Χιλή επικράτησε με 2-1. Συνολικά, σε 82 αναμετρήσεις τους η Χιλή έχει 45 νίκες, το Περού 22, ενώ 15 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.