Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΟΡΔΕΛΙΟ-ΕΥΟΣΜΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Τη δυνατότητα να εγγραφούν σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας έχουν κάτοικοι του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου - Αναλυτικά τα δικαιολογητικ΄ά.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κορδελιού-Ευόσμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας παρέχουν τη δυνατότητα σε ενήλικες, 18 ετών και άνω, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του Γυμνασίου (νόμος 2525/97). Η διάρκεια της φοίτησης είναι 18 μήνες (δύο σχολικά έτη) και οι ώρες διδασκαλίας 25 την εβδομάδα. Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Δικαιολογητικά εγγραφής: Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Τίτλος Σπουδών (απολυτήριο δημοτικού ή πιστοποιητικό σπουδών γυμνασίου για όσους φοίτησαν σε κάποια τάξη του γυμνασίου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο ΣΔΕ Κορδελιού – Ευόσμου, κατά τις απογευματινές ώρες κοινού 17:00 – 20.00 στο τηλέφωνο 2310 769575. Το σχολείο βρίσκεται στο κτήριο του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου (οδός 28ης Οκτωβρίου 2, απέναντι από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στο Εύοσμο) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ