Skip to main content

Άρχισαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών στη Χαλκιδική, υψηλό το ποσοστό συμμετοχής

Οι εμβολιασμοί του προσωπικού του νοσοκομείου Πολυγύρου θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ σειρά παίρνουν οι υγειονομικοί των Κέντρων Υγείας της Χαλκιδικής

Άρχισε σήμερα το πρωί η διαδικασία εμβολιασμού ενάντια στον κορωνοϊό των υγειονομικών της Χαλκιδικής, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Πρώτος εμβολιάστηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Κωνσταντίνος Δεδελούδης, ενώ ακολούθησαν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι εμβολιασμοί του προσωπικού θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ η διαδικασία στη Χαλκιδική θα γίνει σε τρεις φάσεις, όπως σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, με τις επόμενες ημέρες να παίρνουν σειρά οι υγειονομικοί που εργάζονται στα Κέντρα Υγείας της περιφερειακής ενότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμών έχει δηλώσει υψηλό ποσοστό των υγειονομικών της Χαλκιδικής.

«Αισθάνομαι απόλυτη ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες ερευνητές και επιστήμονες που αγωνίσθηκαν για το εμβολιασμό. Με τον δικό μου εμβολιασμό ξεκινά και ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Δεν είναι το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλων και περισσοτέρων», ανέφερε μετά τη διαδικασία ο διοικητής του νοσοκομείου και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε να νικήσουμε τον ιό και να φύγουμε από αυτήν την περιπέτεια. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Απευθύνω έκκληση στους πολίτες της Χαλκιδικής να επιδείξουν υπευθυνότητα και συνεργασία. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!».