Skip to main content

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη-Είχε πάει διακοπές στη Χαλκιδική

Η 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων κορωνοϊού.

Διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και συγκεκριμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας για τον κορωνοϊό, μία 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός χειρουργικής.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το larissanet, στη συνέχεια παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό έως χθες Τρίτη το απόγευμα, όταν τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα. Εισήχθη αμέσως το ΠΓΝΛ, ενώ από τα μεσάνυχτα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε οπότε κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στη ΜΕΘ.

Κρίσιμο στοιχείο θεωρείται ότι η 27χρονη πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για το έκτο άτομο που πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις ειδικευόμενοι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (πρόκειται για αναισθησιολόγο, χειρουργό, δύο ΩΡΛ και μια φοιτήτρια).

Σύμφωνα με πληροφορίες, διασωληνωμένος είναι επίσης και ένας 58χρονος γιατρός από τον Βόλο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι ιδιώτης και έχει υποκείμενο νόσημα.