Skip to main content

Κορωνοϊός: Δύο ακόμα γυναίκες κατέληξαν στον νομό Κοζάνης - 63 νεκροί

Κατέληξαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες από Δαμασκηνιά και Πτολεμαΐδα,ένας άνδρας στην Αθήνα και ένας στην Πάτρα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 63

Δύο ακόμα θανάτους από κορωνοϊό μετρά η Δυτική Μακεδονία καθώς κατέληξαν νωρίτερα μία 85χρονη από τη Δαμασκηνιά και μια 89χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Η 85χρονη νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 89χρονη, επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοιού, έπασχε και από άλλες ασθένειες και τις τελευταίες επτά ημέρες νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. 

Ακόμα, νωρίτερα κατέληξε και ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τέλος, σύμφωνα με το tempo24, kατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Οι ιατροί πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις και εντοπίστηκε θετικός στο κορωνοϊό. Θετική εντοπίστηκε και η σύζυγός του.

Οι τέσσερις νέοι νεκροί προστίθενται στους 59 που ανακοίνωσε το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας, με τον αριθμό των θανόντων στην Ελλάδα να φτάνει τους 63.