Skip to main content

Κορωνοϊός: Δωρεά ύψους 775.000 λιρών από τον Νεϊμάρ

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μοίρασε το ποσό μεταξύ της UNICEF και ενός φιλανθρωπικού οργανισμού στην πατρίδα του ενισχύοντας τη μάχη ενάντια στον ιό.

Ο Νεϊμάρ είναι ο άγνωστος δωρητής του ποσού των 775.000 λιρών (πέντε εκατομμύρια Ρεάλ Βραζιλίας) στη μάχη κατά της αντιμετώπισης του κορωνοϊού όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό πρόγραμμα Fofocolizando του καναλιού SBT.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μοίρασε το ποσό μεταξύ της UNICEF και ενός φιλανθρωπικού οργανισμού στην πατρίδα του, προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του στον αγώνα ενάντια στην πανδημία της νόσου.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θέλησε να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα, ωστόσο η τηλεόραση της χώρας του αποκάλυψε πως ο 28χρονος παίκτης είναι ο δωρητής.

«Ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει γνωστό το όνομά του, ωστόσο εμείς οφείλουμε να αναφέρουμε όταν κάποιος συνάνθρωπός μας κάνει μια όμορφη ενέργεια», ειπώθηκε στο Fofocolizando από δημοσιογράφο, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε την πληροφόρηση και τη δίνουμε στον κόσμο επειδή θα χρησιμεύσει ως κίνητρο και σε άλλους αθλητές, σε άλλες προσωπικότητες να πράξουν κάτι παρόμοιο».