Skip to main content

Κορωνοϊός: Δωρεά Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ και Συλλόγου Γονέων στο Παπανικολάου

Συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό για τον εξοπλισμό για τη ΜΕΘ και το Τμήμα Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου

Τo Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου ευχαριστούν με σημερινή ανακοίνωση όλους όσοι συνέβαλαν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τον εξοπλισμό, με τα απαραίτητα υλικά, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Παπανικολάου, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Θ.Γ. Παπανικολάου, Ελένη Πεϊτσίδου, σε ευχαριστήριο μήνυμά της, αναφέρει: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική σας προσφορά. Ήδη παρέλαβα έναν πολύ σημαντικό για εμάς αριθμό μασκών υψηλής προστασίας που εξοφλήθηκε από τη δωρεά σας. Οι δωρεές αυτές είναι πολύτιμες, διότι βοηθούν στο να γίνει η εργασία μας ασφαλέστερη, τόσο για εμάς όσο κυρίως για τους ασθενείς. Να έχετε όλοι υγεία και να κάνουμε όλοι υπομονή, ώστε να περάσει η πανδημία χωρίς απώλειες. Καλό Πάσχα».

«Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά και τη βοήθειά σας, καθώς μια κίνηση αλληλεγγύης όλων σας ενδυνάμωσε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Θ.Γ. Παπανικολάου. Και σε αυτόν τον αγώνα… Είμαστε Όλοι Μαζί!», αναφέρει το Κολέγιο.