Skip to main content

Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στον νομό Κιλκίς

Στον νομό Κιλκίς καταγράφονται συνολικά σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού. Συμπεριλαμβάνεται και ο πυροσβέστης που μένει στη Ροδόπολη.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε από το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Κιλκίς, το τρίτο κατά σειρά επιβεβαιωμένο κρούσμα στην πόλη του Κιλκίς από το ξεκίνημα της πανδημίας.

Ήδη στο σχετικό ενημερωτικό πίνακα του ΕΟΔΥ καταγράφεται και το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στον νομό Κιλκίς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, o φορέας του νέου κρούσματος μέχρι τώρα  βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και φυσικά, μετά και το αποτέλεσμα του ελέγχου, θα συνεχίσει σε καθεστώς κατ’ οίκον απομόνωσης.  
Είναι πολύ καλά στην υγεία του, χωρίς κανένα σύμπτωμα, τηρώντας απολύτως όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία της υγείας της οικογένειας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου, καθώς με την υπεύθυνη συμπεριφορά του αποτρέπει τη διασπορά του ιού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το eidisis.gr, σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση του πυροσβέστη που υπηρετεί σε κλιμάκιο του νομού Κιλκίς και διαμένει στη Ροδόπολη Σερρών, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.