Skip to main content

Κορωνοϊός: Κλείνει το δημαρχείο Πολυγύρου λόγω κρουσμάτων

Ο δήμαρχος Πολυγύρου αναφέρει σε ανάρτησή του πως το δημαρχείο θα παραμένει κλειστό μέχρι τις 13 Νοεμβρίου μετά την καταγραφή κρουσμάτων.

Κλείνει για 14 ημέρες το δημαρχείο Πολυγύρου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως έγραψε στο Facebook, ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος.

Όπως αναφέρει η απόφαση ελήφθη «λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς, παρά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που ελήφθησαν, απο την πλευρα του Δήμου μας, μας ανακοινώθηκαν σημερα επτά επιβεβαιωμένα κρουσματα στον covid-19.

Άμεσα και με εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και εγκυκλίων ζητήθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Η παραπάνω υπηρεσία γνωμοδότησε σύμφωνα και με σημερινό της έγγραφο, οτι θα πρεπει να ανασταλλεί η λειτουργία του Δημου (Δημαρχείο Πολυγύρου) για 14 ημέρες και λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Κατόπιν των παραπάνω, γνωστοποιούμε στους δημότες μας, οτι με απόφασή μας, απο αύριο και μέχρι τις 13-11-20 αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Πολυγύρου, ευχόμενοι η δοκιμασία αυτή να είναι η τελευταία.

Μεμονωμένες αντιπολιτευτικές φωνές, που δεν ειχαν την ευθιξία να ενημερωθούν επίσημα απο τοn Δήμο και χρησιμοποιούν τις δυσκολες αυτες ώρες για πολιτική και ψηφοθηρική εκμετάλλευση, τις αποκρουουμε και τις αφήνουμε στην κριση των δημοτών μας.

Όλα έχουν ένα όριο.

Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Καλή δύναμη σε όλους μας».