Skip to main content

Κορωνοϊός: Μολύνθηκε άτομο από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Εχίνου

Το Κέντρο Υγείας του Εχίνου κλείνει για απολύμανση καθώς επιβεβαιώθηκε ότι άτομο από το προσωπικό βρέθηκε θετικό στον ιό.

Από κορωνοϊό μολύνθηκε άτομο από το προσωπικό του Κέντρο Υγείας του Εχίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε από περιστατικό που εξετάστηκε γι’ αυτό το κέντρο θα μπει καραντίνα ως την Κυριακή και θα απολυμανθεί ο χώρος, δήλωσε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου Δημήτρης Πετρίδης

«Όλα τα άτομα του Κέντρου Υγείας μπαίνουν σε καραντίνα, διότι υπάρχει κρούσμα σε ένα άτομο στο προσωπικό που επιμολύνθηκε από περιστατικό που εξετάσθηκε στο κέντρο. Είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο το Κέντρο Υγείας κλείνει, με εντολή της 4ης ΥΠΕ για να απολυμανθεί. Θα παραμείνει κλειστό ως την Κυριακή. Για το κλείσιμο ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Μύκης. Ενημερώθηκαν οι πάντες», δήλωσε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου Δημήτρης Πετρίδης.

Παράλληλα, σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κρούσματα κορωνοϊού ετοιμάζεται να μετατραπεί το Αμοιρίδειο Αθλητικό κέντρο στην Ξάνθη. Την ανακοίνωση έκανε γνωστή ο δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο δημαρχείο Μύκης, υπό την προεδρία του υφυπουργου Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, όπου εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.