Skip to main content

Κορωνοϊός: Πέθανε η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάττυ Κουτμερίδου

Η Πάττυ Κουτμερίδου έπειτα από έναν μήνα στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ της κλινικής «Άγιος Λουκάς» - Δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού η 42χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τις Σέρρες Στάθη Κουτμερίδη.

Η άτυχη γυναίκα, που νοσηλευόταν για έναν μήνα στο Ιπποκράτειο», δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, καθώς φοβόταν λόγω της εγκυμοσύνης της. Σημειώνεται πως οι γιατροί είχαν καταφέρει τον Οκτώβριο να πάρουν το παιδί με καισαρική.

Η Παρθένα (Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι) νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό, όπως και έγινε. Η ίδια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες διασωληνωμένη στην κλινική «Άγιος Λουκάς».

Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 42χρονη γυναίκα, η οποία όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί.