Skip to main content

Κορωνοϊός: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης στη Λαμία

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης στη Λαμία, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό - Αύριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου η κηδεία της

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμία με την είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού, 14 μόλις ετών, στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Η 14χρονη νοσούσε από κορωνοϊό, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις, όπως μεταφέρει το tvstar.gr.

Η οικογένεια του κοριτσιού ευχαριστεί όλον τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Η δικηγόρος τους Σοφία Σταυράκη με σημερινές της δηλώσεις τονίζει πως η οικογένεια ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της.

Ο Εισαγγελέας Λαμίας έχει ήδη διατάξει έρευνα για τις συνθήκες από τις οποίες χάθηκε το κορίτσι. ΕΔΕ έχει επίσης διατάξει και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Όπως επισημαίνει η κυρία Σταυράκη η οικογένεια έχει δηλώσει παράσταση προκειμένου να υποστηρίξει όποια κατηγορία, αν αυτή βέβαια αποδοθεί. Επίσης η συνήγορος της οικογένειας διαψεύδει πως οι γονείς της 14χρονης δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα του δήμου Λαμιέων.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.