Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
x

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΜΕ ΖΕΡΒΑ-ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα έχει αύριο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ μετά την έξαρση κρουσμάτων.

Συναντήσεις με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα θα έχουν αύριο Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά τη νέα αύξηση κρουσμάτων που έθεσε τη Θεσσαλονίκη ένα βήμα πριν το lockdown.

Ο κ. Αρκουμανέας θα έχει συνάντηση, στις 12 το μεσημέρι, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτηρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος), στις 13.30’.

Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στη Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ