Skip to main content

Κορωνοϊός: Τρεις φορές πήγε στο νοσοκομείο η 15χρονη - Τι λέει το ΓΝ Θήβας

Πήγε δύο φορές στο νοσοκομείο, την Παρασκευή και τη Δευτέρα, ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι της - Τα ξημερώματα, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε

Το χρονικό της εισαγωγής και της κατάληξης της 15χρονης στη Θήβα, που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Σύμφωνα με το νοσηλευτικό ίδρυμα, το κορίτσι προσήλθε στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, ούσα θετική στον ιό, και εξαιτίας ήπιων κλινικών συμπτωμάτων επέστεψε στο σπίτι της.

Τη Δευτέρα επανήλθε στα Επείγοντα, έκανε εξετάσεις και της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της «σε πολύ καλή κατάσταση».

Σήμερα τα ξημερώματα, προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε, αναφέρει το ΓΝ Θήβας, τονίζοντας ότι θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».