Skip to main content

Κοσμοπούλου: Αισθάνομαι μέλος της παράταξης του Ζέρβα

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβρέθηκα μαζί του, μας έχουν αγκαλιάσει τα στελέχη της παράταξής του, τόνισε η δημοτική σύμβουλος.

«Θέλω να στηρίξω το έργο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με όλη μου την ψυχή, διότι πιστεύω σε αυτόν και έχουμε άριστη συνεργασία. Αισθάνομαι μέλος της παράταξης του Ζέρβα και δεν θα έλεγα ότι αυτοσκοπός ήταν η συμμετοχή στη διοίκηση, αλλά η συνεργασία που να μας χωράει όλους».

Τα παραπάνω ανέφερε για τη «συγκατοίκηση» με τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα η κ. Ιωάννα Κοσμοπούλου δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Πρόεδρος ΚΕΔΗΘ στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

«Με τον Δήμαρχο είχα έναν παλαιότερο δεσμό» πρόσθεσε. «Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβρέθηκα μαζί του, μας έχουν αγκαλιάσει τα στελέχη της παράταξής του, τυπικά όμως δεν μπορεί να γίνει (σ.σ.: η ένταξη σ` αυτήν) διότι ο νέος νόμος Κλεισθένη δεν προβλέπει την προσχώρηση δημοτικών συμβούλων σε άλλη ομάδα».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τη σχέση της με τον κ.Νίκο Ταχίαο, η δημοτική σύμβουλος υπογράμμισε: «Στήριξα τον Νίκο Ταχιάο διότι υπήρχαν εκτός από πολιτικοί δεσμοί και οικογενειακοί, καθώς ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του πατέρα μου. Ο λόγος που ανεξαρτητοποιήθηκα ήταν γιατί επιθυμούσα να υπάρξει μια συνεργασία και σχέση που να μας χωράει όλους. Στην αρχή ο κ.Ταχιάος ήταν αντίθετος σε αυτό και για αυτόν τον λόγο αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτό το βήμα (σ.σ.: της ανεξαρτητοποίησης). Πάντως τώρα οι προσωπικές μας σχέσεις είναι πραγματικά καλές».