Skip to main content

Κούγιας: Μακάρι ο ΠΑΟΚ να μας αφήσει τους Κάτσε - Ουάρντα

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ χαρακτήρισε τους δύο δανεικούς ως παίκτες ποιότητας ασκώντας δριμεία κριτική στους Άντερσον Εσίτι και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Την επιθυμία να διατηρήσει στις τάξεις της ΑΕΛ τους Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα, των οποίων ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Focus», ο Αλέξης Κούγιας.

Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» ανέφερε:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κρατήσουμε στην ΑΕΛ και του χρόνου, τον Ουάρντα και τον Κάτσε, γιατί είναι παίκτες ποιότητας και προσωπικά πιστεύω ότι είναι και πολύ καλά παιδιά.

Ο Ουάρντα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, αλλά κάνουμε και τα στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής κ. Γρηγορίου, ενώ ρωτώ τους ΠΑΟΚτσήδες: Ο Εσίτι είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Τον πλήρωσαν και 1 εκατομμύριο αν δεν απατώμαι, αυτά δεν γίνονται.

Επίσης, ο Βέρνμπλουμ που παίρνει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Πρόσφερε μήπως πιο πολλά; Μπορούν να παίξουν και στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα και ο Κάτσε, είμαι βέβαιος, αλλά μακάρι να μας τους αφήσει άλλη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ».