Skip to main content

Κούγιας: Τηλεγράφημα η δικογραφία για την υπόθεση Λιγνάδη (vid)

«Aυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη», τόνισε ο ποινικολόγος εξερχόμενος από την εισαγγελία πρωτοδικών.

Μόλις διαβάσω τη δικογραφία θα τοποθετηθώ επίσημα για το αν θα αναλάβω την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, είπε εξερχόμενος από την εισαγγελία πρωτοδικών ο Αλέξης Κούγιας, όπου παρέλαβε, όπως καταγγέλλει «μια δικογραφία - τηλεγράφημα».

«Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο ποινικολόγος γνωστοποίησε ότι μόλις διαβάσει τη δικογραφία θα τοποθετηθεί δημόσια για το αν αναλάβει ή όχι την υπόθεση, «θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα 50 χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωσή μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος», δήλωσε.