Skip to main content

Κουκάκι: Συνελήφθη η γυναίκα που πήγε να αρπάξει το δύο ετών παιδί

Μετά από εισαγγελική εντολή και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έγινε έφοδος στο διαμέρισμα της 54χρονης η οποία και συνελήφθη.

Μία 54χρονη γυναίκα από τη γειτονιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν το πρόσωπο που προσπάθησε -όπως αναφέρεται στην καταγγελία στο Α.Τ. Ακροπόλεως- να αρπάξει το δύο ετών βρέφος από το Ι.Χ. αυτοκίνητο της 38χρονης θείας του, στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/8), με την 54χρονη να φεύγει τρέχοντας όταν οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από την 38χρονη και άλλους περίοικους που έβαλαν τις φωνές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έδειξαν φωτογραφίες της ύποπτης στη θεία του παιδιού η οποία την αναγνώρισε. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος που διαμένει η 54χρονη, ωστόσο, αυτή δεν άνοιξε και δεν απάντησε στις οχλήσεις τους.

Τελικά, μετά από εισαγγελική εντολή και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έγινε έφοδος στο διαμέρισμα της 54χρονης η οποία και συνελήφθη, με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου. Την προανάκριση και τον σχηματισμό δικογραφίας ανέλαβε το Τ.Α. Ακροπόλεως, ενώ κατά πληροφορίες η γυναίκα αυτή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κι έχει νοσηλευτεί 4 φορές κατά το παρελθόν.