Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ο ευρωβουλευτής υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες για τα άλλα κόμματα, δίνοντας ως παράδειγμα τον Κυμπουρόπουλο.

Συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα με τον Παύλο Πολάκη έδωσε ο Στέλιος Κούλογλου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Κούλογλου μιλώντας στην εκπομπή «Brainstorming» του Action24 απάντησε στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος του... πρότεινε μέσω των social media να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούλογλου είπε «ο κύριος Πολάκης είναι καλός αλλά για να κάνει εκστρατεία άλλων κομμάτων. Για παράδειγμα τον κύριο Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο ευρωβουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ. Κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές. Ο κ. Πολάκης κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες».

«Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας». «Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε «ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος».

Η δήλωση για ισοπαλία Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ

Η κόντρα Κούλογλου-Πολάκη ξεκίνησε όταν ο ευρωβουλευτής διεμήνυσε ότι δεν τον ικανοποίησε η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ούτε η συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε την Κυριακή. «Δεν είναι αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί», έγραψε σε άρθρο του στην ιστοσελίδα tvxs.

Η τοποθέτησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, τα πυρά ήρθαν από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγινε έξαλλος με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και σχολίασε: «Μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ