Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

Σύμφωνα με τον γγ του ΚΚΕ απαιτείται «παλλαϊκός αγώνας για να μην πληρώσει τα σπασμένα της απελευθέρωσης της ενέργειας ο ελληνικός λαός»

«Σήμερα απαιτείται παλλαϊκός αγώνας για να μην πληρώσει τα σπασμένα της απελευθέρωσης και παραπέρα ιδιωτικοποίησης της ενέργειας ο ελληνικός λαός. Εδώ και τώρα πρέπει να ακυρωθούν οι αυξήσεις στο ρεύμα. Ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο. Παλεύουμε συνεχόμενα, κάθε μέρα, κάθε ώρα για να γίνει η ηλεκτρική ενέργεια κοινωνικό αγαθό, στην οποία να έχουν πρόσβαση όλοι και όλες», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

«Ως ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ενημερώσαμε σήμερα τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, για την αιφνιδιαστική, εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Μία κίνηση, η οποία θα είναι καταστροφή για τα ελληνικά νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και γενικότερα όλον τον λαό. Εβδομήντα ένα χρόνια μετά την ίδρυση της ΔΕΗ, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, τα συμφέροντα προχωρούν και απαιτούν από την κυβέρνηση να ιδιωτκοποιήσει τη ΔΕΗ. Νομίζουμε ότι ο λαός πρέπει να αντισταθεί σε αυτήν τη διαδικασία για να αποτρέψουμε αυτό το εθνικό, κατά την άποψή μας, έγκλημα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ