Skip to main content

Κούβελας: Να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ελλείψεις στο Θεαγένειο

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε με μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τους οποίους και ευχαρίστησε προσωπικά για τη σπουδαία μάχη που έδωσαν.

Επίσκεψη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» πραγματοποίησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας και συναντήθηκε με τη Διοικητή του Νοσοκομείου, Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, από την οποία και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου επισήμανε στον βουλευτή πως πρόκειται για ένα Νοσοκομείο πρότυπο που λειτουργεί άψογα, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Παρέχει υψηλής ποιότητας νοσηλείες και θεραπείες, διπλάσιες σε αριθμό σε σχέση με άλλα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία της χώρας με ανάλογες κλίνες. To επιλέγουν ασθενείς απ΄ όλη την Ελλάδα, λόγω της εξαιρετικής φήμης που διαθέτει. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία προσφέρει μάλιστα και φιλοξενία σε ασθενείς υπό θεραπεία που δεν επιβάλλεται να νοσηλευτούν.

Παράλληλα, ο κ. Κούβελας  μίλησε με μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τους οποίους και ευχαρίστησε προσωπικά για τη σπουδαία μάχη που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα, απέναντι στον «αόρατο» εχθρό, προσπάθεια που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κάποιος, ότι μιλάμε για ένα νοσοκομείο που νοσηλεύει ασθενείς με πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο Δημήτρης Κούβελας δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του νοσοκομείου και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ελλείψεις σε διοικητικό προσωπικό και να επιταχυνθούν οι διαγωνισμοί για ποιοτικά χειρουργικά εργαλεία και εξοπλισμό.