Skip to main content

Κοζάνη: Έρευνα για νοσηλεύτρια με πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά

Νοσηλεύτρια σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και προσκόμισε πιστοποιητικό από τον Παλαμά Καρδίτσας.

Το ενδεχόμενο εμπλοκής και νοσηλεύτριας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στα άτομα που φέρονται να έχουν λάβει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από το “κύκλωμα” που δρούσε στον Παλαμά Καρδίτσας εξετάζει, πλέον, σοβαρά η διοίκηση του ιδρύματος, σε στενή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia πρόκειται για νοσηλεύτρια από την Κοζάνη, ηλικίας 45-50 ετών, η οποία αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και στη συνέχεια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το…Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι μετέβη εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος, αλλά και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, ερωτηθέντες από το Kozanimedia, ανέφεραν πως υπάρχει θέμα προς έρευνα και μόνο, αρνούμενοι ευγενικά να παραθέσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ζήτημα, πάντως, φαίνεται να απασχολεί τη διοίκηση του νοσοκομείου από την περασμένη Πέμπτη, ημέρα που ξεκίνησαν και οι σχετικές διαδικασίες έρευνας.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ερευνώνται δυο, τουλάχιστον, ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μια να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου.