Skip to main content

Κοζάνη: Πυροβόλησε παρέα αντρών που διασκέδαζε σε χωράφι

Αρχικά ο δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με την ομάδα των ανδρών που βρισκόταν στο χωράφι και στη συνέχεια τους πυροβόλησε.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, ένας 63χρονος άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Χθες το βράδυ, ο 63χρονος αφού μετέβη σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου ο ιδιοκτήτης του, 46χρονος ημεδαπός, διασκέδαζε με ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας από 43 έως 48 ετών, αρχικά προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με αυτούς.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα που είχε εντός φορτηγού, ιδιοκτησίας της συζύγου του, με το οποίο είχε μεταβεί στο αγροτεμάχιο, απείλησε τους προαναφερόμενους και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο εξ΄αυτών, χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με το όχημα.

Ύστερα, από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού, ο δράστης εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Κοζάνης,  όπου και συνελήφθη.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του οχήματος του δράστη ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, ενώ στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κάλυκας και δύο φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.