Skip to main content

Κοζάνη:Σε καραντίνα αστυνομικοί μετά από διακομιδή 42χρονου

Οι 4 αστυνομικοί συμμετείχαν στη διακομιδή 42χρονου στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Κοζάνης, ο οποίος δήλωσε πως έχει κορωνοϊό.

Σε καραντίνα έχουν τεθεί από την Πέμπτη τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν σε περιπετειώδη διακομιδή ενός 42χρονου στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Κοζάνης μετά από εισαγγελική εντολή.

Κατά τη μεταφορά του ο 42χρονος αντιστάθηκε δυναμικά και μάλιστα δήλωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Αρχικά, σύμφωνα με το protothema.gr, στο σπίτι του 42χρονου πήγαν δυο άνδρες του τοπικού τμήματος, οι οποίοι χρειάστηκαν ενισχύσεις για να τον βάλουν στο ασθενοφόρο και έφτασαν άλλοι δυο συνάδελφοί τους. Αστυνομικοί και διασώστες «πάγωσαν», όμως, όταν ο 42χρονος τους ανέφερε ότι είχε πάει στο νοσοκομείο της Καστοριάς για να εξεταστεί, επειδή πίστευε ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

Μετά την διακομιδή του, οι γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής έλαβαν δείγμα από τον 42χρονο και το έστειλαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο για εξέταση, ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα 14 ημερών με εντολή του ΕΟΔΥ περιμένοντας τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας.

φωτογραφία αρχείου