Skip to main content

Κρήτη: Άγρια δολοφονημένος ο άνδρας που βρέθηκε στο Λασίθι

Σε κοντινή απόσταση από το πτώμα βρέθηκαν ένα σφυρί και δύο μαχαίρια με τις αρχές πλέον να καλούνται με βάση και τα συγκεκριμένα ευρήματα

Ένας αλλοδαπός άντρας, νεαρής ηλικίας που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον 'Αγιο Νικόλαο εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός το πρωί του Σαββάτου, στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο, στο Λασίθι, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές της Κρήτης .

Σύμφωνα με το neakriti, το πτώμα εντόπισαν δύο αλλοδαποί που έκαναν τη βόλτα τους στην περιοχή και με κλήση τους στο 112, γύρω στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, ενημέρωσαν τις Αρχές.

Άμεσα έφθασε η αστυνομία, άντρες του λιμενικού σώματος, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες αφού διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν νεκρός  αποχώρησαν από το σημείο.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις  πληροφορίες, επρόκειτο για αλλοδαπό άντρα, 23 ετών, που φέρεται να δολοφονήθηκε με τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό να μην έχουν διευκρινιστεί ενώ ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού.

Επίσης σε κοντινή απόσταση από το πτώμα βρέθηκαν ένα σφυρί και δύο μαχαίρια με τις αρχές πλέον να καλούνται με βάση και τα συγκεκριμένα ευρήματα, να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης που έχουν αναλάβει οι λιμενικές αρχές Αγίου Νικολάου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο neakriti  ο κ. Σπύρος Πασσάκος, Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης του Λιμενικού, ο οποίος βρέθηκε στην παραλία του Αλμυρού, για τον συντονισμό της υπόθεσης.

«Δύο περιπατητές, μόνιμοι κάτοικοι που εντόπισαν τον νεκρό άντρα ενημέρωσαν τις αρχές. Πρόκειται για άντρα με καταγωγή το Πακιστάν, ηλικίας 23 ετών και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνηγορούν στο γεγονός ότι πιθανότατα έχει δολοφονηθεί. Σε κοντινή του απόσταση βρέθηκε ένα σφυρί και ένα 2 μαχαίρια.  Στο σημείο έφθασε και η ιατροδικαστής ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες απο τις Λιμενικές αρχές Λασιθίου με την συνδρομή και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας Λασιθίου».

Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος Πακιστανός ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.

Η σορός μεταφέρθηκε για την διενέργεια της νεκροψίας νεκροτομής , στο ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Ηρακλείου, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.