Skip to main content

Κρήτη: Κατέληξε ο 49χρονος που σκότωσε την 47χρονη στο Ρέθυμνο

Ο 49χρονος μετά την δολοφονία της 47χρονης είχε αυτοπυροβοληθεί στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο - Είχε υποβληθεί και σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 49χρονος από τον Μυλοπόταμο που πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη Σταυρούλα Σιραγοπούλου στο κατάστημα της στο Πάνορμο στις στις 8 Αυγούστου.

Διαβάστε: Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος μετά την δολοφονία της 47χρονης είχε αυτοπυροβοληθεί στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο ενώ είχε υποβληθεί και σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση.

Πρόσφατα μάλιστα είχε βγει από την ΜΕΘ και νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του Βενιζελείου, ωστόσο υπέκυψε όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive ο Διοικητής του νοσοκομείου, κ. Κώστας Τερζάκης, στις 00.30, τονίζοντας πως αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο εκείνο κυριακάτικο απόγευμα της 8ης Αυγούστου η 47χρονη δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα, με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της.

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα που οδήγησαν σε ακόμα μία γυναικοκτονία, από τις πολλές που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.