Skip to main content

Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοπυροβοληθεί και πως το μισό του πρόσωπο είχε ουσιαστικά διαλυθεί

Πέθανε η γυναίκα που πυροβόλησε ένας 48χρονος άνδρας στην περιοχή της παραλίας του Πανόρμου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άνδρας, αφού την άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο, διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, όπου στη συνέχεια κατέληξε. Οι αστυνομικές Αρχές εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 48χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τη 47χρονη.

Ο δράστης, Έλληνας που διατηρεί ταβέρνα στον Πάνορμο, κατά τις 19:00 της Κυριακής πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη, ιδιοκτήτρια του Fish Spa, που λειτουργούσε δίπλα στην ταβέρνα του. Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε σε ένα ποιμνιοστάσιο και αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δολοφόνου και ήξεραν που να τον αναζητήσουν. Όταν τον εντόπισαν, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοπυροβοληθεί και πως το μισό του πρόσωπο είχε ουσιαστικά διαλυθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο 48χρονος είναι διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη. Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.