Skip to main content

Κρήτη: Συνελήφθη προπονητής - Έβαζε μαθητές να του κάνουν μασάζ ενώ έβλεπε πορνογραφία

Οκτώ συνολικά μαθητές, επτά αγόρια και ένα κορίτσι, καταγγέλλουν τον προπονητή τους για παρενόχληση - Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τη σύλληψη ενός από τους πιο γνωστούς προπονητές πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, κατήγγειλαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου πως ο 46χρονος προπονητής του εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό του.

Όπως κατήγγειλαν και τα 8 παιδιά, ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό και φορούσε μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Επιπλέον, το κορίτσι, που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών, κατήγγειλε πως το 2017 ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες προχώρησαν χθες σε έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο βρέθηκε ένα όπλο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για παραβάσεις περί του νόμου περί οπλοκατοχής.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει ποινικές διώξει