Skip to main content

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ του Άρη

Μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας βρέθηκε θετικό στην covid-19 - Ακυρώνεται η μετάβαση της ομάδας στο Καρπενήσι για προετοιμασία

Πρόβλημα λόγω κορωνοϊού απέκτησε ο Άρης. Μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, ειδικότερα, βρέθηκε θετικό στην covid-19, γεγονός που σήμανε... συναγερμό στις τάξεις της ΚΑΕ. Το πρόσωπο που προσβλήθηκε από τον ιό έχει ήδη απομονωθεί, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης και δεν θα μεταβούν τη Δευτέρα (30/8) στο Καρπενήσι, όπου είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την κατάσταση που έχει διαμορωθεί για την ομάδα, αναφέροντας σήμερα σε ανακοίνωσή τους:

«Η ΚΑΕ Αρης ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο Αρης να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο Αρης ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι' αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά».

Παρελθόν, ακόμη, από τη θέση του συμβούλου της διοίκησης αποτελεί από τον Αρη ο Σταύρος Ελληνιάδης. Τη θέση επιλέχθηκε να καλύψει ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Μιχάλης Ρωμανίδης.