Τι ειπώθηκε για τον Κρόκο στην ημερίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στη Θεσσαλονίκη
Η καλλιέργεια του Κρόκου Κοζάνης και όχι μόνο, ενός αρωματικό φυτό με σημαντική εμπορική αξία παγκοσμίως, βρίσκεται αντιμέτωπη με κρούσματα νοθείας. Το πρόβλημα αυτό ανέδειξε η Στέλλα Ορδούδη, Δρ. Χημικός Τροφίμων και καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, κατά την ομιλίας της με θέμα «Ο Κρόκος Κοζάνης ως ένα εμπορικά επιτυχημένο φυσικό προϊόν», στην ημερίδα που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη για τις προοπτικές αξιοποίησης των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
Διαβάστε περισσότερα στη Greenagenda.gr