Skip to main content

«Λάκης Γαβαλάς, Loaded»: Παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Λάκη Γαβαλά στη Θεσσαλονίκη

Την αυτοβιογραφία του «Λάκης Γαβαλάς, Loaded» υπέγραψε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς, που έχει μακρά διαδρομή στο χώρο της μόδας, στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης

Την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς, Loaded», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, υπέγραψε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Λάκης Γαβαλάς για body shaming: Γιατί να μεις κάποιος τι να φορέσουμε;

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας περίμενε μέσα και έξω από το κατάστημα για να τον συναντήσει, να συνομιλήσει μαζί του, να του υπογράψει το αντίτυπο του βιβλίου και να μοιραστεί τις προσωπικές του θεωρίες ζωής και δύναμης.

«Ο Λάκης Γαβαλάς αποτελεί μια πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στον χώρο της μόδας και στις σελίδες της αυτοβιογραφίας του μιλάει για όλα: τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτή στα νεανικά του χρόνια, τη συναρπαστική διαδρομή του στον χώρο της μόδας ως επιχειρηματία και δημιουργού, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα σε όλα τα πεδία ζωής. Μέσα από τις γραμμές του βιβλίου εκφράζεται ξεκάθαρα η στάση του απέναντι στη ζωή», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.