Skip to main content

LAMDA-ORILINA: Απέκτησαν οικόπεδο δίπλα στο Cosmos - Στόχος η ανάπτυξη εμπορικού πάρκου

Τα οικόπεδα είναι στρατηγικά τοποθετημένα δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει η LAMDA

Την εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) LIMAR S.A., η οποία κατέχει οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 72.121 τετραγωνικών μέτρων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απέκτησαν η LAMDA DEVELOPMENT S.A. από κοινού με την ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ.

Τα οικόπεδα είναι στρατηγικά τοποθετημένα δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, όπως αναφέρει η LAMDA DEVELOPMENT σε σχετική ανακοίνωση.

Η LAMDA, η διαχειρίστρια εταιρεία του Mediterranean Cosmos, κατέχει ποσοστό 20% στη SPV ενώ η ORILINA PROPERTIES κατέχει το υπόλοιπο 80%.

Η ORILINA PROPERTIES και η LAMDA θα αναπτύξουν από κοινού το κυρίως οικόπεδο επιφάνειας 61.415 τ.μ., με στόχο τη μεγιστοποίηση των συνεργιών με το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των εξαιρετικών προοπτικών της περιοχής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα υπόλοιπα οικόπεδα επιφάνειας περίπου 10.700 τ.μ. θα πουληθούν από τη LIMAR S.A. στην ORILINA PROPERTIES.

Το αναλογικό μερίδιο της Εταιρείας στο ποσό της συναλλαγής εξαγοράς ανέρχεται σε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία ORILINA αναφέρει στην ιστοσελίδα της, όπου και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία, ότι «το μέγεθος και η τοποθεσία του, το καθιστούν ιδανικό για την ανάπτυξη ενός Εμπορικού Πάρκου».