Skip to main content

Λαμία: Πέθανε 38χρονος με κορωνοϊό μια μέρα αφού βγήκε από τη ΜΕΘ

Ο 38χρονος είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα για έναν 38χρονο με κορωνοϊό που έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο της Λαμίας, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να εξέλθει από τη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο 38χρονος είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι του και στην αγαπημένη του οικογένεια, στην γυναίκα του και το παιδί του.

Εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.