Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΛΑΡΙΣΑ: 27ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ - ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ

Η 27χρονη που διαμένει στη δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας καταγγέλλει ομαδικό βιασμό - Εντοπίστηκε αναίσθητη με σκισμένο παντελόνι.

Θύμα ομαδικού βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μια 27χρονη υπήκοος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό που φιλοξενείται στο δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Η 27χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι έπεσε θύμα βιασμού την Τρίτη στις 8 το βράδυ από τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες για να αποκρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Την 27χρονη αναζητούσε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή για να την εντοπίσει τελικά αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε μια μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο. Διάβαση που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι της Δομής για να μεταβούν στα γειτονικά χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο με την αρχική εντύπωση ότι βρέθηκε αναίσθητη στην υπόγεια διάβαση με αφορμή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, όταν η γυναίκα συνήλθε κατήγγειλε τον βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες.

Η 27χρονη παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Με τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ