Skip to main content

Λάρισα: Άφαντος ο σύντροφος της 35χρονης-Τον είχε καταγγείλει λίγες μέρες πριν το έγκλημα

Η 35χρονη που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα στο υπόγειο διαμέρισμα που διέμενε στη Λάρισα.

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τη γυναικοκτονία της 35χρονης Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε: Πάνω σε στρώμα σε υπόγειο πολυκατοικίας βρέθηκε το πτώμα της 35χρονης (φωτο)

Η άτυχη 35χρονη που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Παπαναστασίου, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση του Χρήστου Κραβαρίτη, έφερε εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ' αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, από θλων και αμβλύ όργανο, ενώ κειτόταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα.

Επίσης η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι η 35χρονη θύμα γυναικοκτονίας, ήταν χρήστης τοξικών ουσιών. Η 35χρονη είχε προβεί σε καταγγελία του 27χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στη Λάρισα.

Ο 27χρονος προσπάθησε διέφυγε στο εξωτερικό

Ο 27χρονος σύντροφός της με καταγωγή από το Πακιστάν, είναι ο φερόμενος γυναικοκτόνος της 35χρονης τον οποίο οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν στη Βόρεια Μακεδονία -όπου φαίνεται να διέφυγε- αλλά και σε άλλες γειτονικές χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ενημερώσει τις Αρχές των γειτονικών χωρών για την διαφυγή του Πακιστανού σε αυτές, καθώς έχει καταφέρει να εγκαταλείψει τη χώρα. Παράλληλα, ο 27χρονος είχε αποπειραθεί να περάσει τα σύνορα από την Ειδομένη προς τη Βόρεια Μακεδονία, μαζί με μία ομάδα αλλοδαπών, πριν από έξι μέρες ανεπιτυχώς, καθώς είχε προσαχθεί από την αστυνομία. Από το ίδιο σημείο είχε διαφύγει και ο 22χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας στο Περιστέρι, αλλά συνελήφθη τελικά από τις Αρχές της γείτονας χώρας.

Ο σύντροφος της 35χρονης είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αθήνα, ενώ παράλληλα έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.