Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΛΑΡΙΣΑ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ 10ΧΡΟΝΑ

Ο εισαγγελέας, της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορημένου, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ποινή δεν θα πρέπει να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Με ποινή φυλάκισης 60 ημερών, χωρίς αναστολή, καταδίκασε χθες ερήμην του το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας έναν 34χρονο Ρομά που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου ως επιδειξίας.

Ο 34χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων βρέθηκε στο πάρκο του Αργυροπουλίου, όπου προχώρησε σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε δύο ανήλικα κορίτσια και μάλιστα «το έκανε δύο φορές», όπως τόνισε χθες, καταθέτοντας στο Δικαστήριο ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού.

Ο 34χρονος Ρομά από τον Τύρναβο δεν παρευρέθηκε χθες στο Δικαστήριο, το οποίο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για νέα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, με δεδομένο ότι είχε λάβει ήδη μια αναβολή από τις 26 Απριλίου που είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 10χρονη έπαιζε με μια φίλη της στο πάρκο του Αργυροπουλίου, όταν ο 34χρονος αποβιβάστηκε από το αγροτικό του αυτοκίνητο και κατευθυνόμενος προς τα δύο ανήλικα κορίτσια, προχώρησε σε επίδειξη των οργάνων. «Τα δύο κορίτσια πήγαν πιο πέρα» απομακρύνθηκαν δηλαδή από τον 34χρονο, όπως με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε χθες τα γεγονότα ο πατέρας της 10χρονης, «αλλά αυτός τα πλησίασε ξανά για δεύτερη φορά» λέγοντας στις μικρές να παραμείνουν στον χώρο.

Τα δύο κορίτσια μπήκαν ωστόσο σε γειτονική αυλή με τον 34χρονο να αποχωρεί όταν οι μικρές απευθύνθηκαν σε γειτόνισσα. Η 10χρονη ανέφερε το γεγονός στον πατέρα της που με την σειρά του το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, αστυνομικοί του οποίου, εξετάζοντας μαρτυρίες, τον συνέλαβαν την επόμενη ημέρα, με τον επιδειξία να αρνείται τις κατηγορίες δηλώνοντας, ότι στάθμευσε στο πάρκο προκειμένου να ουρήσει. Ωστόσο, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρθηκαν χθες στο Δικαστήριο, ο 34χρονος έχει επαναλάβει την πράξη και σε άλλες περιπτώσεις κοριτσιών με χαρακτηριστική αυτή σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Ο εισαγγελέας, της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορημένου, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ποινή δεν θα πρέπει να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας επίσης ότι ο 34χρονος δεν το έπραξε μόνο σε βάρος ενός κοριτσιού «που δεν συμπλήρωσε καν τα 10 έτη, αλλά και σε επτά ακόμα περιπτώσεις» με το Δικαστήριο να τον καταδικάζει τελικά σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών, χωρίς αναστολή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ