Skip to main content

Λάρισα: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού που κατήγγειλε βιασμό

Ο προϊστάμενος αρνείται όλα όσα καταγγέλλει η εκπαιδευτικός και προχωρά μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις.

Στον εισαγγελέα Λάρισας θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης τον οποίο κατήγγειλε μία 44χρονη εκπαιδευτικός για βιασμό.

Εξάλλου, έγινε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού και το αποτέλεσμα δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα, σύμφωνα με το STAR.

Διαβάστε - Λάρισα: Καταγγελία βιασμού καθηγήτριας από τον προϊστάμενό της

Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιαλος τόνισε: «Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά και υπάρχει γενετικό υλικό τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες».

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της. Μιλώντας στο STAR η γυναίκα σοκάρει: «Ένιωσα αηδία, φόβο και ενοχές. Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί».

Ο προϊστάμενος αρνείται κάθε κατηγορία και προχωρά μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην εισαγγελία έφτασαν για τον συγκεκριμένο άνδρα και άλλες κατηγορίες, στο σύνολο 19. Μέχρι στιγμής όμως η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.