Skip to main content

Λάρισα: To τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο

H τελετή πραγματοποιήθηκε στον Λόφο του Μεζούρλου, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης

Το τελευταίο «αντίο» είπαν πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς, στον πρώην βουλευτή και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18:00 το απόγευμα, στο λόφο του Μεζούρλου, στη Λάρισα.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ, Μαρία Γαβαλά, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ΕΚΛ, Τάσος Τσιαπλές, ο πρόεδρος του ΕΚΛ, Γιάννης Σκόκας, πλήθος στελεχών του ΚΚΕ, καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισαν τον Αντώνη Σκυλλάκο οι δύο γιοι του, Ηλίας και Χρήστος. Να σημειωθεί ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Λόφο του Μεζούρλου, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ενώ υπενθυμίζεται ότι αντί στεφάνων, η οικογένεια του στελέχους του ΚΚΕ παρακαλεί να διατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νησί της επανάστασης, την Κούβα και τον λαό της, μέσω του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης. Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 129/001049-98 – ΙΒΑΝ: GR1901101290000012900104998.



Πηγή: onlarissa.gr