Skip to main content

Lazart Hotel: Τα πιο artistic γκαλά των γιορτών στη Θεσσαλονίκη

Ένα ειδικό μενού πιάτων σε artistic περιβάλλον και χαλαρωτική ατμόσφαιρα αποτελεί την απόλυτη εορταστική πρόταση του Lazart Hotel για τα Χριστούγεννα.

Σε ρυθμούς μαγεμένων Χριστουγέννων ζει η Θεσσαλονίκη. Στολισμένοι δρόμοι και πλατείες, χριστουγεννιάτικα πάρκα, δεκάδες εκδηλώσεις, μουσικές και happenings απογειώνουν την εορταστική διάθεση σε μία πόλη που λατρεύει τα Χριστούγεννα και τη διασκέδαση.

Όταν, μάλιστα, η διασκέδαση συνδυάζεται με την τέχνη και την άνεση, τότε οι γιορτινές ημέρες αποκτούν άλλη αξία. Αυτή που χαρακτηρίζει το Lazart Hotel. Mόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Lazart Hotel προσκαλεί τους επισκέπτες να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε έναν κόσμο art luxury living. 

Μετά από μία βόλτα στη στολισμένη Θεσσαλονίκη και στην παραλία με θέα τον Θερμαϊκό και τον χιονισμένο Όλυμπο, απολαύστε την απόλυτη εορταστική χαλάρωση, διακριτικό service και τις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις του Lazart Hotel στα πιο artistic γκαλά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι επισκέπτες αλλά και όσοι θέλουν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες κάπου κοντά ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ειδικές εορταστικές προσφορές του ξενοδοχείου.

Εορταστικός μπουφές, χορός μέχρι το πρωί αλλά και προσωπικός χρόνος με τα αγαπημένα πρόσωπα αποτελούν μία διαφορετική πρόταση από το Lazart Hotel, ενώ ειδικές εκπτώσεις και ανέσεις προσφέρονται και στο εορταστικό πακέτο διαμονής.

Christmas Eve Gala Dinner Menu

Για την παραμονή Χριστουγέννων το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει γκαλά σε ένα artistic περιβάλλον με ένα ειδικό μενού 5 πιάτων και Dj μουσική. Μετά από ένα καλωσόρισμα με Κιρ Ρουαγιάλ απολαύστε κονσομέ βοδινού με τηγανιτό ξινόχορτο και καρπάτσιο από απάκι, καπνιστό σολομό με χαβιάρκι μπρικ σε τρυφερά φύλλα σαλάτας, πράσινα σπαράγγια και κρέμα τυριού με μοσχολέμονο και στη συνέχεια φιλέτο μόσχου σε σάλτα ξινόμαυρου με φρούτα του δάσους, πουρέ σελινόριζας, μανιτάρια κονφί και κάστανα γλασέ.  Το μενού κλείνει με γλυκό τυραμισού αρωματισμένο με σαμπούκα και βέβαια τα παραδοσιακά κουραμπιεδάκια και μελομακάρονα. Τιμή 60 ευρώ ανά άτομο.

New Year's Eve Gala Dinner Buffet

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Lazart Hotel υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά στο Rotonda Hall στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα στην πόλη, έναν νόστιμο εορταστικό μπουφέ εμπνευσμένο από την εποχή και χορό μέχρι το πρωί με Dj music. Γευστικές σαλάτες, εξαιρετικά κρύα ορεκτικά και υπέροχα ζεστά εδέσματα σας περιμένουν. Τιμή 65 ευρώ ανά άτομο. Δείτε τον εορταστικό μπουφέ εδώ

Εορταστικό πακέτο διαμονής

Η διαμονή στο ξενοδοχείο Lazart είναι ανεπιτήδευτα κομψή και οικεία. Ειδικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μπορείτε να ζήσετε την τέχνη της πολυτέλειας αξιοποιώντας το εορταστικό πακέτο διαμονής δύο διανυκτερεύσεων.



Το εορταστικό πακέτο διαμονής από 150 ευρώ περιλαμβάνει:

 ·         Διαμονή σε Standard δωμάτιο για 2 ενήλικες

 ·         Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ στο εστιατόριο "Art Nouveau"

 ·         Δείπνο στο εορταστικό μενού την παραμονή των Χριστουγέννων ή στον πλούσιο εορταστικό μπουφέ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (ισχύει για 2 ενήλικες, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)

 ·         30% Έκπτωση στο AEGEO SPA του ξενοδοχείου

 ·         Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών

 ·         Ειδική έκπτωση σε επιλεγμένες μουσικοχορευτικές παραστάσεις

 ·         Επιπλέον 10% Έκπτωση, στις ήδη μειωμένες outlet τιμές, σε επιλεγμένα καταστήματα του ONE SALONICA OUTLET MALL

 ·         Δωρεάν PARKING

 ·         Μηχανή Espresso και tea station στο δωμάτιο

Η παραπάνω προσφορά ισχύει ανά ημέρα, ανά δωμάτιο, για minimum 2 διανυκτερεύσεις, βάσει διαθεσιμότητας και περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους. Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στις τιμές των εορταστικών μπουφέ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2316 015000,

«Managed by Zeus International»

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.lazarthotel.com