Skip to main content

Leroy Merlin: Εκπτώσεις για τα οκτώ χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη

Η Leroy Merlin συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί τους φίλους της σε ένα party γενεθλίων γεμάτο προσφορές

Μοναδικές εκπτωτικές ευκαιρίες σε πλήθος προϊόντων παραχωρεί η Leroy Merlin, ο ειδικός σε θέματα ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου, εορτάζοντας, έτσι, τα οκτώ χρόνια παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη.

Η Leroy Merlin προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στον διήμερο εορτασμό για τα γενέθλιά του καταστήματος της, σημειώνοντας ότι «εδώ και 8 χρόνια βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της πόλης με προϊόντα, ιδέες και συμβουλές για προσιτές και ποιοτικές λύσεις για κάθε σπίτι, έχει σχεδιάσει μοναδικές προσφορές, που θα τους ικανοποιήσουν όλους».

«Με αφορμή τα γενέθλια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Leroy Merlin έχει προνοήσει ώστε οι φίλοι του καταστήματος της Θεσσαλονίκης να απολαύσουν απίστευτες τιμές σε προϊόντα που καλύπτουν τις εποχιακές ανάγκες της κατοικίας τους. Η εορταστική ενέργεια θα πραγματοποιηθεί την 5η και 6η Νοεμβρίου ενώ εκτός απο τις προσφόρες, η εταιρεία έχει σχεδιάσει για το κοινό παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις αγορές του διασκεδάζοντας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ενέργειας οι φίλοι της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να επωφεληθούν από ευκαιρίες όπως:

-25% στην πράσινη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων Bosch
-25% στα ηλεκτρικά εργαλεία Black & Decker
-15% στα ηλεκτρικά εργαλεία Makita
-15% σε όλα τα χαλιά
-15% σε όλα τα χρώματα μηχανής ανάμειξης
ΚΑΥΣΙΜΟ PELLET GOLDEN NUGGET15KGR μονό με 3.60€
και πολλές ακόμα προσφορές.